Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Υ/Β ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2010 1η αγωνιστική Βόλος


Σ.Φ.Υ.Δ.Β «ΙΑΣΩΝ»  
Αγώνας υποβρύχιας σκοποβολής συμβατικών 
1ος αγώνας πανελληνίου πρωταθλήματος 2010

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΒΥΘΟΣ
Του Τάσου Κλειτσίκα Εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης FDI – ΕΟΥΔΑ – CMAS 2**


Στην αφετηρία της χρονιάς για τους αγώνες υποβρύχιας σκοποβολής, βρέθηκε ο σύλλογος φίλων υποβρυχίων δραστηριοτήτων Βόλου «ΙΑΣΩΝ». Το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν 3 διαφορετικές κατηγορίες, αγώνας για πρώτη φορά σε κινητό στόχο, ο καθιερωμένος αγώνας των υπερόπλων αλλά και ο πρώτος πρωταθληματικός αγώνας συμβατικών όπλων για το 2010. Πολλές καινοτομίες, μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων και υψηλές προδιαγραφές, συνθέτουν το νέο και ανανεωμένο πρόσωπο των αγώνων υποβρύχιας σκοποβολής στον Ελλαδικό χώρο, που όπως φαίνεται, έχουν ήδη γυρίσει..σελίδα !


Ο Βόλος είναι μία μεγάλη πόλη της Θεσσαλίας, χτισμένη στον μυχό του Παγασητικού κόλπου, κοντά στη θέση της αρχαίας Ιωλκού, στους πρόποδες του Πηλίου. Είναι επίσης μία από τις πιο μεγάλες πόλεις και ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ελλάδας. Το 2004 ο Βόλος έγινε «Ολυμπιακή πόλη», αφού φιλοξένησε ορισμένους αγώνες ποδοσφαίρου στα πλαίσια των Ολυμπιακών αγώνων. Υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις κοσμούν την όμορφη πόλη. Σε μία από αυτές, στο κλειστό κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας «Β.Πολύμερος», ο διοργανωτής σύλλογος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και πραγματοποίησε με επιτυχία μία σειρά από αγώνες σε ένα γεμάτο και σφικτό διήμερο. Τολμηρό εγχείρημα, που κρινόμενο εκ του αποτελέσματος και τηρουμένων των αναλογιών, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

ΚΙΝΗΤΟΣ  ΣΤΟΧΟΣ
Ο αγώνας υποβρύχιας σκοποβολής σε κινούμενο στόχο μπορεί να είχε γεννηθεί ως ιδέα στο μυαλό αρκετών, οι συντελεστές ωστόσο του ΣΥΔΒ ΙΑΣΩΝ κατάφεραν να προχωρήσουν αρκετά βήματα μπροστά και έδωσαν σάρκα και οστά σε κάτι που ομολογουμένως φαινόταν απραγματοποίητο.
Όχι τόσο από τεχνικής πλευράς, όσο στην αντίληψη ότι η θεωρία απέχει παρασάγγας της πράξης…

Σάββατο πρωί λοιπόν και όλα είναι έτοιμα. Η απόσταση που χωρίζει το στόχο από την άκρη της βέργας παρέμεινε στα 3 μέτρα, το πλαίσιο που κινεί το στόχο διαγράφει μία τοξοειδή πορεία 80cm από άκρη σε άκρη ενώ η ταχύτητα είναι περίπου 0,4 m/sec. Οι 4 βολές  πρέπει να εκτελεστούν από τον αθλητή εντός 5 λεπτών, ενώ δεν υπάρχει bonus διάτρησης ή χρόνου. Έκδηλη είναι η απορία στα πρόσωπα των διαγωνιζομένων κοιτάζοντας το στόχο-εκκρεμές καθώς κινείται, απορία που μεταφράζεται σε πλάνο στρατηγικής για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι κάτι καινούριο για το οποίο κανείς δεν μπορεί να έχει ασφαλή άποψη για το τι πρέπει να κάνει μέχρι να το δοκιμάσει στην πράξη. Ευτυχώς υπάρχει και δοκιμαστικός στόχος, οπότε όλοι θα έχουν μία μικρή ευκαιρία να στήσουν τα όπλα τους πριν τα χρονόμετρα ξεκινήσουν.
Ο αγώνας αρχίζει και όσοι είχαν προβλέψει ότι πρόκειται για πολύ δύσκολη κατάσταση φαίνεται να έχουν απόλυτο δίκιο. Οι πρώτες βαθμολογίες είναι σχετικά μικρές και όλα δείχνουν ότι το σκορ θα κυμανθεί χαμηλά. Ο Κώστας Παπακωσταντής δείχνει ικανοποιημένος μετά την έξοδό του από το νερό και έχοντας επιτύχει τρία παράκεντρα και ένα 75άρι μαζεύει 450 βαθμούς και περνάει 1ος μέχρι στιγμής. Ο Κωσταντής Κουσαθανάς έχει 390 βαθμούς, ενώ Σπύρος Πάσχος και Δημήτρης Μπαρσάκης μοιράζονται από 375 βαθμούς και την ίδια θέση. Ο Γιάννης Στούπας 370 και Ντίνος Σταμούλης 355 αντίστοιχα.

Ο Τόλης Μπέλλος «πυροβολεί» και πάλι, με ένα κέντρο, δύο παράκεντρα και ένα 75άρι, αθροίζει 475 βαθμούς και σκαρφαλώνει στην κορυφή της κατάταξης! Παπαγιαννόπουλος Γιάννης, Τσιμπίδης Μιχάλης, Βαφειάδης Παναγιώτης και Παρδάλης Ηλίας σφραγίζουν την πρώτη δεκάδα.


Φοβερός αγώνας με 27 συμμετοχές και πολύ ένταση και αγωνία, δημιουργούν το καλύτερο δυνατό κλίμα για την κατηγορία που ακολουθεί, τον αγώνα των υπερόπλων.





          
                                               ΥΠΕΡΟΠΛΑ
Έπειτα από ένα αναγκαίο διάλειμμα μίας περίπου ώρας, τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους διοργανωτές, έφτασε λοιπόν η ώρα να αναλάβει δράση το βαρύ πυροβολικό του αθλήματος. Υπερμεγέθη όπλα με καρδιά από ανθρακόνημα, ξύλο ή αλουμίνιο και ευτραφείς ταϊτινές έτοιμες να εκτοξευτούν από πολλά και ενισχυμένα ελαστικά, περιμένουν ανυπόμονα να πλήξουν το στόχο τους, βαραίνοντας τα χέρια των αθλητών. Η κόπωση που έχει προηγηθεί είναι αρνητικός παράγοντας  σε μια τέτοια κατηγορία όπλων, όλοι όμως νοιώθουν πανέτοιμοι να ανταποκριθούν σ’αυτή την πρόκληση.

Ο αγώνας ξεκινά και την απόσταση των 6 μέτρων καταπίνουν σε κλάσματα δευτερολέπτου οι ισχυρές ατσάλινες βέργες. Ήδη με το καλημέρα η πρώτη μεγάλη επίδοση φιγουράρει ψηλά στον φωτεινό πίνακα, αυτή του Πάναγιώτη Βαφειάδη με ένα κέντρο και τρία παράκεντρα και 725 βαθμούς. Ο Γιώργος Δούναβης με τρία παράκεντρα και ένα κατοστάρι συγκεντρώνει 675 βαθμούς και ο Δημήτρης Μπαρσάκης και Γιάννης Στούπας από 650. Ακολουθεί με 625 ο γράφων και με 600 βαθμούς συνωστίζονται στην ίδια θέση ο Τόλης Μπέλλος, Ηλίας Παρδάλης και Μάνος Ζωνομέσης. Ο Στάθης Μπίνης είχε μία πολύ άτυχη στιγμή με μία βολή εκτός βαθμολογίας αλλά κατάφερε να σώσει κάπως την κατάσταση πετυχαίνοντας δύο κέντρα,  ένα κατοστάρι και 528 βαθμούς.

Στη συνέχεια έρχεται η σειρά του Ντίνου Σταμούλη, αθλητή σε εξαιρετική φόρμα με συνεχόμενες τελευταίες νίκες και πολύ καλή ψυχολογία. Με ένα κέντρο και τρία παράκεντρα, ισοφαρίζει την επίδοση του Βαφειάδη και όλα δείχνουν ότι ο αγώνας θα οδηγηθεί για μία ακόμη φορά στα μπαράζ για την ανάδειξη του πρώτου νικητή. Όπερ και εγέννετο, οι αθλητές που ακολουθούν δεν κατάφεραν να σημειώσουν μεγαλύτερη βαθμολογία που θα μετέβαλλε τις πρώτες θέσεις και έτσι με τη λήξη του αγώνα οι δυο τους καλούνται να εκτελέσουν από 3 επαναληπτικές βολές χωρίς χρόνο.
Επίπονη διαδικασία για γερά νεύρα. Πρώτος αγωνίζεται ο Σταμούλης που φέρνει δύο κέντρα και ένα κατοστάρι ! Ο Βαφειάδης στη συνέχεια με ένα κέντρο και δύο 75άρια υποκύπτει στην πίεση του πρώτου, καρπώνεται όμως με εξαίρετη εμφάνιση, επάξια την δεύτερη πολυτιμότερη θέση του βάθρου της ατομικής και της ομαδικής κατάταξης! Το σούρουπο ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του πάνω από την πόλη και η κούραση μας έχει καταβάλλει όλους. Σιγά-σιγά όλοι αποχωρούν για να ξεκουραστούν.

Αύριο είναι μία μεγάλη μέρα. Η έναρξη του 1ου πανελληνίου πρωταθλήματος συμβατικών όπλων και μας χωρίζουν μόλις λίγες ώρες…

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Και να, το 1ο πανελλήνιο πρωτάθλημα υποβρύχιας σκοποβολής, είναι πλέον γεγονός!
Η πρακτική εφαρμογή ενός θεσμού που εδώ και περίπου μια δεκαετία μονοπωλούσε τις συζητήσεις μεταξύ των αθλητών που συναθροίζονταν σε πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα. Τα προβλήματα που φάνταζαν δυσθεώρητα και έπρεπε να ξεπεραστούν, πολλά. Το πάθος όμως, η αγάπη, η αισιοδοξία και η προσδοκία για την εκ βάθρων αναβάθμιση  και προβολή του αθλήματος τελικά επικράτησαν στο μυαλό και στις καρδιές των 6 συλλόγων που ανέλαβαν την ευθύνη για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος για το 2010.

Αυτή είναι απλώς η αρχή και όπως είναι γνωστό, κάθε αρχή και δύσκολη. Ομολογουμένως υπήρξαν ή και θα υπάρξουν λάθη και διαδικαστικά κωλύματα αλλά ο κόσμος μας δεν είναι τέλειος, εμείς απλώς πρέπει να προσπαθούμε να τον τελειοποιήσουμε. Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι και το ελάχιστο, είναι πολύ περισσότερο από το τίποτα! Με μοναδικό γνώμονα λοιπόν την σκληρή δουλειά για το κοινό καλό, ο Ν.Ο.ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, ο ΣΦΥΚ ΑΛΙΩΤΙΣ, ο Ν.Ο.ΣΥΡΟΥ, ο ΣΦΥΔΒ ΙΑΣΩΝ, ο ΓΛΑΥΚΟΣ και ο ΣΕΑΔ ΚΡΙΣΣΑΙΟΣ, πήραν στα χέρια τους την ιδέα και απλά την εφάρμοσαν στην πράξη. Όλοι εμείς, μένει μόνο να στηρίξουμε εμπράκτως το θεσμό και να μην τον απαξιώσουμε μένοντας προσκολλημένοι στο χθές. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό που εμείς ονομάσαμε πρωτάθλημα, δεν απευθύνεται σε λίγους αλλά σε όλους! Οι κανονισμοί και οι προδιαγραφές των αγώνων έχουν ήδη δοκιμαστεί όλο το 2009 με επιτυχία και η τυποποίηση που έχει προκύψει σίγουρα θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την επίτευξη μεγάλων επιδόσεων.




Σαράντα τρείς αθλητές ετοιμάζονται να μοιραστούν τον υγρό στίβο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος που αναμένεται συναρπαστικό μέχρι τη λήξη του. Ο αγώνας ξεκινά και οι πρώτες βαθμολογίες αρχίζουν να διαμορφώνονται. Η γραμματεία και οι υπεύθυνοι μέτρησης των βαθμών έχουν αρκετή δουλειά καθώς όλα διπλοτσεκάρονται με το ψηφιακό παχύμετρο πριν δοθεί το τελικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το συγκεκριμένο σύστημα μέτρησης περιορίζει στο απειροελάχιστο την περίπτωση ισοβαθμίας δύο αθλητών λόγω της μικρομετρικής κλιμάκωσης που διαθέτει.

Η διαδικασία προχωρά στην εντέλεια και μέχρι στιγμής προηγούνται ο Τάσος Κλειτσίκας με 2570 βαθμούς, Σπύρος Πάσχος με 2543 και Αντώνης Βούρτσης με 2480. Ακολουθούν Στάθης Μπίνης με 2408 και Τόλης Μπέλλος με 2383 βαθμούς. Ο Ντίνος Σταμούλης όμως έχει αντίθετη άποψη, επαναλαμβάνει το εκπληκτικό σερί του πετυχαίνοντας ξανά τέσσερα κέντρα (επίδοση που έχει από τη Σύρο πριν από δύο μήνες) και όλος ο κόσμος ξεσπά σε χειροκροτήματα. Συγκεντρώνει 2690 βαθμούς και ανεβαίνει στην πρώτη θέση. Απίστευτη επίδοση πραγματικά από έναν κορυφαίο αθλητή της νεότερης υποβρύχιας σκοποβολής. Στην έβδομη θέση συναντάμε το Γιάννη Στούπα με 2348 βαθμούς ενώ στην αμέσως επόμενη μας τιμά με την παρουσία του, ο 4 φορές πρωταθλητής μας στο αγωνιστικό ψαροντούφεκο, Δημήτρης Τσέντας με 2324 βαθμούς.  Συγχαρητήρια Δημήτρη! Στην ένατη θέση ο Γεράσιμος Λαχανάς με 2323, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Μπάμπης Πλαστουργός με 2320 βαθμούς.








Στο ομαδικό τώρα, την 1η θέση κατακτούν οι Ντίνος Σταμούλης και Τάσος Κλειτσίκας του Ν.Ο.Τριχωνίδας με 5260 βαθμούς, 2η θέση για τους Σπύρο Πάσχο και Τόλη Μπέλλο, επίσης του Ν.Ο.Τριχωνίδας με 4926 βαθμούς, ενώ στην 3η θέση βρίσκονται οι Στάθης Μπίνης και Αντώνης Βούρτσης του ΣΦΥΚ Αλιώτις με 4888 βαθμούς. Στο πρωτάθλημα συλλόγων, μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, στην 1η θέση είναι ο Ν.Ο.Τριχωνίδας με 7643 βαθμούς, στην 2η ο ΣΦΥΚ Αλιώτις με 6928 και στην 3η θέση ο Ν.Ο.Σύρου με 6692 βαθμούς.



Με την τελετή απονομής των επάθλων και των πλούσιων δώρων στους νικητές όλων των κατηγοριών, κλείνει μία πάρα πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και πάνω απ’όλα ασφαλής. Συγχαρητήρια  σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν σε έναν αγώνα σταθμό για την υποβρύχια σκοποβολή!
Επόμενο ραντεβού στην Αθήνα στις 2 Μαίου όπου ο Γλαύκος διοργανώνει τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος, να είστε όλοι εκεί.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Μπέλλος Τόλης: Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου και σε όσους δούλεψαν για να στήσουν τον αγώνα και τον κινητό στόχο που απαιτεί πολύ δουλειά. Μου άρεσε πολύ ο αγώνας και χάρηκα ιδιαίτερα για τη νίκη μου στον πρωτοεμφανιζόμενο κινητό στόχο. Ήταν αρκετά δύσκολο να φέρεις καλό αποτέλεσμα και απαιτούσε δυνατό όπλο με γρήγορη βολή. Το όπλο που συνήθως ρίχνω στους αγώνες έχει ένα πολύ ελαφρύ setup, ευτυχώς είχα μαζί μου και ένα νέο RAYO με δυνατό setup και έτσι έριξα με 6άρα βέργα και λάστιχα GORILLA στη δεύτερη σκάλα γιατί είχα πολύ γρήγορη και δυνατή βολή. Όσο για την ακρίβεια των βολών σε κίνηση, εκεί δεν υπάρχει θέμα, το νέο RAYO είναι χειρουργικό εργαλείο. Θα τα ξαναπούμε στους επόμενους αγώνες…

Σταμούλης Ντίνος: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Ιάσων που κουράστηκαν για να βγει ένα τόσο καλό αποτέλεσμα. Ο κινητός στόχος μου άρεσε αρκετά παρά τη δυσκολία που είχε για όλους τους αθλητές. Συγχαρητήρια στον Τόλη Μπέλλο που πήρε την 1η θέση αλλά και στους υπόλοιπους νικητές.  Είμαι χαρούμενος που κέρδισα τον αγώνα των υπερόπλων όπως επίσης και τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και σε όλους τους αθλητές για τις θέσεις που κατέλαβαν. Θέλω πολύ να συγχαρώ το ζευγάρι μου, Τάσο Κλειτσίκα, που συντέλεσε στο να κατακτήσουμε και την 1η θέση στο ομαδικό υπερόπλων και την 1η θέση στο ομαδικό των συμβατικών.

Βαφειάδης Παναγιώτης: Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε αγώνα υπερόπλων και η επιτυχία μου αυτή με χαροποίησε ιδιαίτερα μιας και ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος με αρκετές συμμετοχές και καταξιωμένους αθλητές του χώρου. Κάτι που νομίζω ότι δεν πρέπει να παραλείψω και είναι κομμάτι της επιτυχίας αυτής, είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα μιας και «τα εργαλεία κάνουν το μάστορα». Ελπίζω στο μέλλον να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω σε αγώνες σκοποβολής.

Δούναβης Γιώργος: Συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο για την άψογη διεξαγωγή και των τριών αγώνων. Καινοτομία ο κινούμενος στόχος που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα είχε την τιμητική του στον πρώτο από τους έξι συνολικά αγώνες. Υψηλές επιδόσεις από τους πρωταγωνιστές. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους αθλητές που προσπάθησαν για το καλύτερο και ιδιαιτέρως στους αθλητές του Αγρινίου για την εκπληκτική τους εμφάνιση.

Κλειτσίκας Τάσος: Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές που μόχθησαν αρκετά για να προσφέρουν σε όλους μας τρεις υπέροχους και άρτιους αγώνες! Συγχαρητήρια στους χορηγούς και δωροθέτες που στηρίζουν ανελλιπώς όλο τον κόσμο της υ/β σκοποβολής.
Συγχαρητήρια και σε όλους τους συναθλητές μου που πλαισιώνουν αγωνιστικά το θεσμό. Εξαιρετικά συγχαίρω το ζευγάρι μου, Ντίνο Σταμούλη, πρώτα για την απίστευτη επίδοση που σημείωσε για ακόμα μια φορά αλλά και για την κατάκτηση των 1ων θέσεων που επιτύχαμε και στις δύο κατηγορίες της ομαδικής κατάταξης, όπως επίσης και τα άλλα δύο μέλη της ομάδας μας, Σπύρο Πάσχο και Τόλη Μπέλλο για τις θέσεις που κατέλαβαν στα βάθρα των νικητών. Προσωπικά θα ήθελα να αναφέρω ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μου το οφείλω στον κορυφαίο εξοπλισμό που έχω επιλέξει να με συντροφεύει εδώ και μια δεκαετία  σε όλους τους αγώνες υποβρύχιας σκοποβολής.

Πάσχος Σπύρος: Συγχαρητήρια στον Ιάσων για την πάρα πολύ καλή διοργάνωση αλλά και σε όλους τους συναθλητές μου. Συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα μου για τις νίκες που φέραμε και σε συλλογικό επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα μέρος στον πρώτο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη για τη συνέχεια.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

·       Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρείς αλλά πέντε δοκιμαστικοί στόχοι είχαν στηθεί από τους οργανωτές ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να μεγιστοποιηθεί η ασφάλεια όλων. Εύγε!
·       Πολύ έξυπνο και λειτουργικό το δημιούργημα του Παναγιώτη Βαφειάδη, ο κινητός στόχος. Στον αγώνα σχεδόν όλοι οι αθλητές προτίμησαν να «ψαρέψουν» με…καρτέρι.
·       Ο πάντα χαμηλών τόνων Ντίνος, μάλλον έχει παντρευτεί τα…κέντρα. Κατά την διάρκεια των δοκιμών κατάφερε να επιτύχει μέχρι και 6 συνεχόμενα…απίστευτο? Κάποιος είπε ότι τον είδε να κοιμάται αγκαλιά με το RAYO του! Σε λίγο θα αρχίσω να το πιστεύω και εγώ.
·       Το καθιερωμένο πλέον τσιμπούσι στους αγώνες, φαίνεται ότι ανεβάζει τη διάθεση, μάλλον και τις επιδόσεις αλλά σίγουρα τα τριγλυκερίδια!

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Υ/Β ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ 2010
 
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
AA
AΣ
  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ  
time
bonus
ποινές
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Σύνολο
1
31
Σταμούλης Ντίνος
558
600
540
548
3,09
444


2690
2
19
Κλειτσίκας Τάσος
523
600
491
548
3,18
408


2570
3
26
Πάσχος Σπύρος
509
492
500
493
2,49
524


2543
4
24
Βούρτσης Αντώνης
488
382
454
556
2,30
600


2480
5
28
Μπίνης Στάθης
396
435
599
382
2,31
596


2408
6
21
Μπέλλος Απόστολος
403
583
357
460
2,35
580


2383
7
32
Στούπας Ιωάννης
330
530
328
588
2,37
572


2348
8
39
Τσέντας Δημήτρης
415
500
380
589
3,10
440


2324
9
20
Λαχανάς Γεράσιμος
509
422
345
451
2,31
596


2323
10
15
Πλαστουργός Μπάμπης
402
533
503
282
2,16
600


2320
11
3
Δούναβης Γιώργος
555
475
411
366
2,52
512


2319
12
8
Μπάκουλης Φώτης
492
427
448
487
3,06
456


2310
13
10
Διβριώτης Ιωάννης
222
571
428
550
2,52
512


2283
14
38
Μπαρσάκης Δημήτρης
482
436
479
404
3,02
472


2273
15
13
Κουσαθανάς Κωσταντής
466
600
271
419
2,53
508


2264
16
11
Ζούρας Τάσος
523
464
228
487
2,54
504


2206
17
18
Γιαννάτος Γεώργιος
344
336
567
525
3,20
400


2172
18
25
Μπούκλης Χάρης
287
309
584
566
3,16
416


2162
19
6
Παπαφωτίου Νίκος
525
506
292
290
2,51
516


2129
20
14
Παπακωσταντής Κώστας
384
329
444
352
2,30
600


2109
21
40
Βαφειάδης Παναγιώτης
477
549
565
0
2,50
520


2106
22
23
Καπαρέλης Κώστας
208
387
518
541
3,13
428


2082
23
33
Δουκαντζής Ακρίβος
485
374
185
436
2,30
600


2080
24
12
Αθανασόπουλος Κώστας
416
296
282
490
2,41
556


2040
25
7
Μαλλιόπουλος Τόλης
424
452
229
284
2,44
544


1933
26
22
Τσιμπίδης Μιχάλης
287
297
597
246
3,35
340


1767
27
35
Λουκίδης Νεκτάριος
522
 97
245
355
2,47
532


1751
28
2
Κουτσογιώργος Πέτρος
354
300
411
363
3,49
284


1712
29
5
Κοντόπουλος Λουκάς
274
246
466
395
3,39
324


1705
30
43
Παρδάλης Ηλίας
391
462
0
290
2,42
552


1695
31
27
Βρατσιώτης Χρήστος
508
228
10
435
2,52
512


1693
32
37
Αρβανίτης Σάκης
30
541
207
381
2,53
508


1667
33
34
Κουγκαράς Κώστας
384
297
382
510
4,55
20


1593
34
4
Μουρατίδης Θεοχάρης
372
238
254
250
3,02
472


1586
35
1
Καλαμπόκας Κώστας
508
503
0
234
3,50
280


1525
36
41
Γιαννακάρος Βασίλης
285
544
4
222
3,14
424


1479
37
9
Σωτηρόπουλος Κώστας
412
0
263
261
2,52
512


1479
38
30
Κεφαλάς Αναστάσιος
481
433
63
0
3,14
424


1401
39
42
Παπαγιαννόπουλος Γιαν
0
283
326
137
3,30
360


1106
40
36
Βαφειάδης Πίνδαρος
373
10
55
0
3,29
364


802
41
16
Μαδούρος Κώστας
0
0
227
0
2,43
548


775
42
29
Σκεπετάρης Παναγιώτης
40
270
0
30
4,20
160


500
43
17
Γερμανάκης Μιλτιάδης
17
0
0
0
3,09
444


461